Bine ai venit pe siteul Venituri Pasive

Stim c-ai ajuns pe pagina asta incercand sa afli informatii aditionale privind siteul decat ai putut observa la prima vedere si vom face tot posibilul sa te lamurim.

Cred ca inainte de a-ti spune ce reprezinta de fapt siteul Venituri Pasive e mai bine sa-ti spunem ce n-o sa gasesti aici pe site.

Astfel, daca deja te-ai obisnuit ca pe siteurile nisate pe subiectul bani pe net atat din tara cat si de pe afara, sa gasesti la vanzare ebookuri sau metode de a deveni milionar peste noapte sau intr-un interval de timp imposibil de scurt te vei bucura sa auzi ca noi nu vindem nici ebookuri si nici metode pentru ca banii pe net se fac prin munca nu prin tepe si nici prin spam. De fapt daca stam bine sa ne gandim pana si hotii care pun la cale o lovitura de proportii au nevoie de un plan bine pus la punct si de o serie de resurse inainte de a se putea imbogati peste noapte, lucur care in fond confirma faptul ca metodele puse la vanzare de diversi indivizi nu sunt decat o serie de sarlatanii asemanatoare homeopatiei.

Acum c-am lamurit cum sta treaba cu rubrica “asa nu” sa trecem putin la rubrica “asa da” si sa enumeram putin tipurile de subiecte abordate aici pe pagina:

  • Aspecte tehnice: domenii, gazduire, troubleshooting, optimizare etc.;
  • Recomandari de resurse media atat pentru design cat si pentru continut;
  • Freelance, pentru ca si din activitati freelance se pot obtine venituri pasive;
  • Sisteme de afiliere, retele de publicitate si alte surse de venituri pasive;
  • Studii de caz si analize comparative menite sa te ajute sa-ti alegi nisa si metodele de promovare;
  • Networking si promovare pe social media;
  • Recomandari de bune practici si exemple contrarii;
  • Recomandari de produse si servicii care te pot ajuta sa-ti cresti veniturile;
  • Abordari experimentale si informatii diverse privind veniturile pasive.

Inainte de a incheia vreau sa mentionez faptul ca pe internet, ca si in viata reala se aplica zicala americana ce spune ca trebuie sa cheltuiesti bani inainte de a face bani. Astfel, in articolele pe care le gasiti aici pe site nu vom face niciodata referire si nu vom recomanda niciodata utilizarea de platforme de gazduire gratis sau foarte ieftine, utilizarea de domenii gratis sau utilizarea de resurse exclusiv gratis pentru ca utilizatorul (privit ca un client de altfel) revine doar atunci cand ii oferi calitate.

SAMSUNG CAMERA PICTURES