Se pot face bani lucrand de acasa?

Intrebarea din titlu e probabil cea pe care si-o pun cel mai des cei care fie vor sa renunte la jobul actual, fie nu au un servici stabil, dar au suficient timp la dispozitie si suficienta vointa ca sa inceapa ceva pe cont propriu.

Raspunsul la aceasta intrebare e un DA raspicat fiindca se pot face bani pe net, si se pot face bani atat prin munca, dar si prin metode mai putin neortodoxe.

Diferenta dintre cele doua e ca veniturile obtinute prin munca cinstita sunt de obicei mai stabile si mai sigure decat cele obtinute prin spam si tepe.

Exemple concrete de succes obtinut prin munca gasiti atat la Alex Ciocan, cat si la Claudiu Farcas, iar Dojo e un exemplu foarte bun de succes rezultat din freelancing. Stiu ca multi au inteles ca exemple de succes sunt doar oameni precum Zoso sau Cetin, desi activitatile aducatoare de venituri pe online merg mai departe decat postarea de funduri si decoltee pe blog ceea ce face sa existe la ora actuala destul de multi oameni de succes de care inca n-ati auzit.

Probabil ca va intrebati de ce nu ma dau pe mine drept exemplu si am sa va lamuresc inainte sa inchei primul articol de pe aici. Eu inca n-am facut pasul de la jobul full time la freelance sau afiliere full time, insa fac atat afiliere cat si freelance part time, lucru ce mi-a permis sa interactionez cu o sumedenie de oameni si sa invat o gramada de lucruri.

Astfel putem concluziona faptul ca cei care vor cu adevarat sa munceasca pot sa ajunga in timp sa castige venituri pasive, pe cand cei care vor sa faca bani rapid iluzionati de aparentul succes al unora care mananca rahat s-ar putea sa aiba parte de mari dezamagiri.

1680923

Leave a Reply