Blog sau vlog?

Pentru majoritatea celor care vor sa se apuce de facut bani pe net cea de-a doua alegere e deja facuta pentru ca cei cu trac si timizi vor alege sa scrie in loc sa vorbeasca in fata camerei, pe cand cei mai dezinvolti vor alege cea de-a doua varianta. Exista desigur si exceptii la regula asta pentru ca sunt persoane care aleg scrisul in detrimentul videoului pentru simplul fapt ca videoul presupune mai multa munca si asta mananca mult mai mult timp.

Eu personal prefer sa scriu pentru ca nu am timpul necesar sa inregistrez video si apoi sa editez sau sa trag duble cand nu iese cum trebuie. Sunt sigur ca majoritatea or sa aleaga blog in detrimentul vlogului pe aceleasi considerente si sunt la fel de sigur ca e mult mai usor sa faci o vanzare printr-un link de afiliat pus intr-un articol decat un link aruncat in descrierea clipului pe Youtube.

Totusi, celor care si-au facut vlog sau care se gandesc sa-si faca vlog le recomand sa aplice metoda televiziunilor de stiri care publica concomitent si transcrierea clipului video.

Sunt sigur ca toti cei care practica vloggingul isi fac macar o ciorna cu ceea ce urmeaza sa spuna, daca nu cumva isi astern pe foaie intregul discurs, ceea ce inseamna ca munca de redactare e deja facuta si publicarea transcrierii e doar un detaliu final.

1700355

No Responses

  1. Pingback: Cum alegem un domeniu? – Venituri Pasive November 4, 2016

Leave a Reply