Alegerea nisei

Primul si cel mai greu lucru in momentul in care te decizi sa-ti incerci norocul castigand bani pe net e alegerea unei nise pe care sa te axezi.

Blogurile generaliste au fost pana la un momentdat la mare cautare, insa de indata ce au inceput sa se umple de buci si buze de rata le-a scazut destul de mult stacheta, fapt ce a dus cum era de asteptat la o reorientare a publicului spre bloguri de nisa unde gasesc doar ceea ce-i intereseaza.

De fapt cred ca e bine sa plecam de la ideea ca publicul care-ti intra pe blog sau site pentru a vedea funduri si decoltee nu prea cumpara de pe net si daca e s-o faca atunci o sa se rezume la chestii ce tin exclusiv de funduri si decoltee. Pentru multi, postarea de galerii cu dudui poate sa reprezinte o oarecare metoda de clickbait, insa pentru a face o vanzare printr-un link de afiliat conteaza foarte mult si calitatea traficului.

Astea fiind spuse e demn de mentionat faptul ca prima recomandare pe care o pot face pe subiect e ca pentru inceput trebuie sa va orientati pe o nisa identica sau extrem de apropiata profesiei sau studiilor pe care le aveti. De asemenea, daca aveti o oarecare experienta intr-un domeniu puteti sa va axati pe el fara ezitare fiindca cel mai important lucru e sa si intelegeti subiectul despre care scrieti.

Eu spre exemplu scriu despre tehnologie si securitate informatica pentru ca activez in domeniul asta si fiindca sunt pasionat de fotografie, iar locul in care stau are o sumedenie de sone pitoresti m-am apucat si de un fotoblog.

Indiferent de subiectele pe care le veti aborda, e important sa incercati sa oferiti maxim de calitate cititorilor pentru ca eforturile sa fie cu adevarat rasplatite.

Businessman at Fork in the Road

No Responses

  1. Pingback: Cum alegem un domeniu? – Venituri Pasive November 3, 2016

Leave a Reply