E importanta comunicarea cu reprezentantii firmelor?

Pentru ca treaba sa mearga bine e mereu nevoie de o comunicare activa intre afiliati si reprezentantii firmelor care-si fac publicitate prin platformele de afiliere.

Am scris anterior faptul ca de fiecare data cand intru in panoul de afiliat pe la diverse platforme ma apuca o oarecare lehamite datorita lipsei de interes a unora dintre managerii de marketing, insa lucrurile se pot corecta de multe ori cu putina interes si din partea afiliatului.

Azi spre exemplu, in timp ce puneam cateva postari pe unul din siteurile noi la care lucrez am remarcat faptul ca unul dintre parteneri a trimis o notificare privind noile promotii ce urmeaza sa intre de Black Friday, in timp ce pe site a continuat sa afiseze o serie de promotii ce au expirat pe 31 octombrie, in urma cu mai bine de doua saptamani:

I-am informat folosind mesageria pusa la dispozitie de cei de la 2performant de faptul ca promotile de mai sus apar inca in slider desi s-au terminat de ceva vreme, iar lucrul asta nu confera incredere unui afiliat ca sa poata sa le promoveze produsele si cu siguranta n-o sa confere incredere nici macar unui potential client.

La scurt timp am primit un raspuns prompt in care mi s-au dat asigurari ca cele semnalate or sa fie corectate pe parcursul zilei si evident cat mai curand posibil.

Privind “prin vitrina” am putea spune ca n-am castigat mare lucru facand treaba asta si ca mi-am pierdut din timp analizandu-le siteul, insa analiza prealabila si comunicarea fluida sunt doua reguli de aur in marketingul afiliat.

Leave a Reply